Train(st)er gymnastiek/turnen

Al meer dan 85 jaar is Gymnastiek Vereniging SOS Goirle een feit. Een vereniging waar plezier hoog in het vaandel staat. Ook bestaat er een mogelijkheid voor de turnsters om zich verder te ontwikkelen en kunnen ze mee doen aan wedstrijden. Wij zijn op zoek naar nieuwe leiding, zie het bericht hieronder!

Voor onze recreanten les turnen 2 op maandagavond van 18.00 tot 19.00 uur in de Haspel te Goirle, zijn wij op zoek naar een train(st)er vanaf augustus 2017!

Binnen onze vereniging bieden wij verschillende recreatieve lessen aan in de verschillende zalen in Goirle. We werken in de lessen op niveau. Men begint bij niveau 1, genaamd turnen 1, waar de meeste leden instappen. Wanneer zij een bepaalde oefenstof aan kunnen, stromen zij door naar turnen 2. Dit is onafhankelijk van leeftijd. De oefenstof ligt vast en is door de leiding gezamenlijk bepaald. Door om niveau te werken, proberen wij alle leden turn les aan te bieden op het niveau wat bij hun past.

Wat verwachten van jou?

Een functieomschrijving is hier terug te vinden: Train(st)er gezocht maandag. Per uur staat er een vergoeding van 8 euro tegenover. Er is een mogelijkheid om aansluitend een 2e uur mee les te geven, het betreft het tienerturnen van 19.00 tot 20.00 uur in de Haspel.

Wordt jij enthousiast van lesgeven als turntrain(st)er? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij als vereniging bieden jouw de kans om je als train(st)er te ontwikkelen. Ook studenten van ROC Sport en Bewegen of de Sporthogeschool zijn welkom om bij ons les te komen geven.

Mocht je interesse hebben, neem dan snel contact met ons op via info@gvsosgoirle.nl