Proeflessen

Je hoeft je niet vooraf aan te melden

Heb je interesse in een gratis proefles bij Gymnastiek- en turnvereniging SOS in Goirle? Volg dan onderstaande stappen en neem deel aan enkele proeflessen!

Turn(st)ers onder de 6 jaar beginnen bij de “Kleutergym”. Turn(st)ers van 6 jaar en ouder beginnen bij de groep “Turnen 1″. Heb je ooit eerder geturnd? Dan begin je toch in de groep van Turnen 1. De train(st)er kan je dan eventueel doorverwijzen naar een volgende les. Ben je (oud-)wedstrijdturnster? Neem dan contact op met het bestuur.
Je hoeft je niet vooraf aan te melden om deel te kunnen nemen aan een proefles. Je komt eenvoudigweg 10 minuten voor aanvang van de les en meldt je even bij de train(st)er. Kom in geschikte sportkleding. Turnen: nauw aansluitende sportkleding, haren vast in een staart, blote voeten of turnschoentjes, sieraden uit. Gym: T-shirt en sportbroek, zaalsportschoenen of turnschoentjes of blote voeten, sieraden uit.
Doe mee aan de les, ouders kunnen plaats nemen op de tribune.
Na het volgende van een proefles kun je nog twee keer gratis en vrijblijvend deelnemen aan de les. Daarna beslis je of je lid wil worden, zie stap 6.
Je mag in totaal drie uur vrijblijvend deelnemen aan lessen naar keuze. Wil je een ander soort les of een andere lesdag ervaren, kom dan 10 minuten voor aanvang daarvan naar de les zoals in stap 2 vermeld.
Je hebt drie keer gratis en vrijblijvend deelgenomen aan een les naar keuze, en wil nu lid worden? Welkom bij de club! Vraag het inschrijfformulier aan de train(st)er of download het op de website. Alleen formulieren met een handtekening worden aangenomen. Met het inleveren van het formulier ben je lid van SOS. Lees de informatie betreft lidmaatschap, contributie en (kleding)voorschriften goed door.