Lidmaatschap

Meld je aan bij SOS Goirle

Voordat je beslist of je lid wilt worden, mag je drie lessen gratis en vrijblijvend bijwonen. Je hoeft je hier vooraf niet voor aan te melden. Meld je ongeveer 10 minuten voor aanvang van de les bij de train(st)er. Lees hier meer informatie over het bijwonen van een proefles.

Wanneer je besluit om na de drie proeflessen lid te worden, download je het inschrijfformulier van internet en print je deze uit. Vervolgens kun je dit formulier ingevuld en voorzien van een handtekening inleveren bij de train(st)er. Met het inleveren van het formulier ben je lid van onze vereniging en ga je akkoord met de opzegprocedure zoals hieronder vermeld. Naast de contributie van de vereniging betaalt u bondscontributie, welke wij direct doorbetalen aan de KNGU. De actuele bijdrage staat onder “Contributie” vermeld. De bondscontributie houdt onder andere een WA- en ongevallenverzekering in voor al onze leden. Voor meer informatie hierover, klik hier!

Als lid kunt u, naast de lessen, ook deelnemen aan de activiteiten die GV SOS door het gehele jaar organiseert. Kijk voor een overzicht van onze activiteiten onder “Activiteiten“.

Eventuele opzeggingen dienen 1 kalendermaand vóór afloop van het kwartaal schriftelijk (dit kan ook per e-mail) bij de penningmeester ontvangen te zijn.