Lessen vanaf 1 juli

Beste leden,

 

Per 1 juli heeft de overheid aangegeven dat er weer binnen gesport kan worden. De Haspel is dicht en blijft tot en met de zomervakantie gesloten. Zodoende blijven wij tot de zomervakantie buiten turnen bij GHV.

 

De laatste lessen zijn op de volgende data:

Zaterdag 4 juli

Maandag 6 juli

Woensdag 8 juli

 

Voor deze lessen worden, als het mooi weer is en we het bij GHV kunnen regelen, spelletjes gedaan met water. Kom in gepaste kleding, neem een bidon, handdoek en eventueel droge kleding mee.

Let op: De kleedruimtes inclusief sanitair zijn nog steeds gesloten.

 

We starten na de vakantie weer op maandag 24 augustus in de Haspel. Alle lessen zijn op het tijdstip zoals dat was vóór de Corona maatregelen. De lessen vinden plaats volgens de RIVM richtlijnen die dan gelden.

 

De afgelopen periode is in de Haspel voorzien van een geheel nieuwe sportvloer. Hier gaan we als GV SOS natuurlijk voorzichtig mee om. Wij wijzen je er dan ook op deze vloer alleen te betreden als je actief deelneemt aan de les en dan bij voorkeur op blote voeten, of anders op gepaste turn- of sportschoenen (die niet afgeven en schoon zijn). Wil je bij de les blijven kijken? Neem dan plaats op de tribune.

Het vernieuwde regelement voor ons als huurder en u als gast vindt u hier.

 

Met betrekking tot de compensatie rondom Corona hopen wij u zo snel mogelijk te berichten. Hier hebben wij vanuit de gemeente nog niks over gehoord en kunnen daarom helaas nog geen duidelijkheid geven.

 

Met vriendelijk groet namens het bestuur.

 

Carry

Mariëlle

Marit

Ester