Jubilarissen in het zonnetje gezet

Deze week hebben we een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet.

Komende oktober zijn Veronica Paulissen en Riet van Iersel maar liefst 40 jaar lid van GV SOS Goirle. Jeanne Robben sluit zich een maandje later bij deze jubilarissen aan. Deze dames zijn tijdens het gezellige einde-seizoensdrankje in de bloemen gezet.

Naast deze trouwe en fanatieke gym dames hebben we nog iemand in het zonnetje gezet. Met de inschrijfdatum op 1 januari 1971 is Gon Swinkels ondertussen al ruimt 52,5 (!) jaar lid van SOS. Na een huldiging een jaar geleden (ivm Corona) is ze uitgenodigd om erelid te worden, wat ze graag wilde aannemen.
Naast een mooie bos bloemen en een oorkonde is ze vanaf nu gevrijwaard van contributie. SOS is er trots op zo’n trouw lid nog steeds in onze lessen te mogen verwelkomen.

Uiteraard staat er ook een nieuwe generatie volwassenen op die geen sportschool zoekt maar de persoonlijke benadering van een verenging. Zij willen fanatiek bewegen voor een zeer acceptabel tarief. Behoor jij daar ook toe? Je bent van harte welkom om eens een uurtje te komen proberen of het bij je past, of om te komen kijken. Volwassengym wordt gegeven op maandagavond van 19.00-20.00u in de Haspel in Goirle. Kom gerust eens binnen!