Rabo ClubSupport

RABO CLUBSUPPORT

DOE MEE EN STEUN GV SOS GOIRLE

 

Van 4 tot en met 26 september 2023 kunnen leden van de Rabobank Tilburg en omstreken weer stemmen op een club naar keuze om die club daarmee financieel te steunen. Ook GV SOS Goirle doet dit jaar weer mee aan deze leuke actie! Het geld dat we ophalen met deze sponsoractie willen we voor alle leden een bedrukt SOS trainingsvest aanschaffen!

Draag jij GV SOS Goirle een warm hart toe en ben je lid van de Rabobank Tilburg en omstreken? Breng dan vanaf 4 september je stem uit via de website van Rabo ClubSupport.

VOORWAARDEN:

  1. Alleen leden van de Rabobank mogen stemmen.
  2. Leden vanaf 12 jaar mogen stemmen.
  3. Elk lid brengt 3 stemmen uit op 3 verschillende deelnemende verenigingen en stichtingen.
  4. Door het uitbrengen van een stem door een lid accepteert het betreffende lid dat persoonlijke gegevens worden geregistreerd en in het kader van de Rabo ClubSupport stemcampagne worden gebruikt door Rabobank. Rabobank behandelt de gegevens vertrouwelijk en stelt deze niet beschikbaar aan derden, anders dan noodzakelijk voor het uitvoeren van Rabo ClubSupport.
  5. Leden van de Coöperatieve Rabobank kunnen alleen stemmen op clubs of verenigingen die deelnemen bij de lokale leefomgeving waarbij het lid is ingedeeld.

BEN JE WEL KLANT MAAR NOG GEEN (GRATIS) LID BIJ DE RABOBANK?

Dan snel lid worden. Hoe?
Log in op je Rabo app en via “Zelf regelen”” en vervolgens op “Lidmaatschap” en meld je hier aan.
Of log in via: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/

Tip : meld ook je partner en kinderen (vanaf 12 jaar) aan als lid van de Rabobank. Hier zijn geen kosten aan verbonden en het levert wel extra stemmen op voor onze vereniging!

WANNEER KAN IK STEMMEN?

Stemmen kan van maandag 4 t/m dinsdag 26 september 2023.

Doe ook mee en steun onze club!

HOE KAN IK STEMMEN?

Door in te loggen in de Rabo app of op de website van Rabobank en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Zoek de button op van GV SOS Goirle en geef je stemmen!

Tip: vraag ook je familie, vrienden en kennissen om hun stem uit te brengen op GV SOS Goirle.