Update corona virus

Beste ouders/verzorgers,

Vrijdag kwam het bericht van het RIVM dat zij inwoners van de provincie Noord-Brabant adviseert om bij verkoudheid, hoesten of koorts hun sociale contacten te beperken. Dit betekent: blijf thuis.

Dit geldt voor zowel kinderen als volwassenen.

Zoals al in eerdere communicatie aan u is medegedeeld, zullen wij de richtlijnen van het RIVM blijven opvolgen.

Het RIVM geeft aan dat er op dit moment geen aanleiding is om scholen in zijn geheel te sluiten. Ook GV SOS Goirle blijft dus open, maar zolang bovenstaand advies geldt, zullen trainers met deze verschijnselen geen les geven. We kunnen niet voorzien hoeveel trainers afwezig zijn de komende periode. Wel is duidelijk dat we er rekening mee moeten houden dat er lessen uit kunnen vallen omdat er geen trainer beschikbaar is. Dit kan ook last-minute zijn. We communiceren hierover via onze Facebook pagina, onze website en -indien het tijdig kan- ook via de mail.

Wij volgen de afspraken die zijn gemaakt met alle scholen in Tilburg en omgeving.
Dat betekent voor GV SOS dat de ALLE lessen komende week vooralsnog gewoon doorgaan.
De turnwedstrijd voor de B-selectie komend weekend gaat vooralsnog ook gewoon door, we houden de site van de KNGU in de gaten. Informatie hierover wordt binnen de B-selectie apart gecommuniceerd.

Ons advies aan u blijft om de informatie van het RIVM en de GGD in de gaten te houden. We gaan ervan uit dat ook u als ouder conform advies van RIVM handelt en hierin voor uzelf en uw kinderen de juiste afweging maakt. De adviezen van het RIVM vindt u op www.rivm.nl

U mag erop vertrouwen dat wij ons uiterste best doen om tijdig te communiceren. Wij zullen dagelijks moeten bepalen welke lessen wel of niet door zullen gaan. Gezien de situatie kan het gebeuren dat u kort van te voren te horen krijgt dat er een les uitvalt. We rekenen op uw begrip hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Bestuur GV SOS Goirle
Carry
Marit
Mariƫlle
Ester